93 758 81 88

Acompanyem
Projectes de Vida
ALS CENTRES VIMA
apostem per la innovació i la millora constant
Treballem per
donar-vos la millor atenció i ens adaptem a les vostres necessitats
Previous slide
Next slide

Us donem la benvinguda a VIMA:

Una nova marca amb més de 45 anys d’experiència!

Des de l’1 de juliol de 2020 VIMA som la marca de Grup VL que:

A VIMA comptem amb l’experiència de GRUP VL, la primera empresa privada dedicada a la gestió de centres residencials per a persones grans a Catalunya que, des de 1975, dóna suport al Projecte de Vida de les Persones Grans.

Tots els nostres centres estan integrats en el seu entorn, compten amb un equip de professionals altament qualificats i un disseny adequat per a oferir la millor atenció a les persones residents. Continuant amb l’esperit de GVL, seguim el model Libera Care, per l’eliminació de contencions, i amb la perspectiva i sota la mirada de l’Atenció Centrada en la Persona.

L'Atenció Centrada en la Persona: el cor dels nostres serveis

Treballem segons el model d’Atenció Centrada en la Persona perquè entenem que, per garantir que els nostres residents i usuaris se sentin ben atesos i a casa seva (amb la possibilitat de tenir la màxima autonomia o capacitat) cal que els processos i maneres de treballar els posin per davant de qualsevol decisió. Per nosaltres, el més important és que les persones visquin el pas pels nostres centres com un capítol coherent, digne i natural amb tota la seva trajectòria vital, per això ens adaptem al màxim a les persones que confien en nosaltres.

Donar continuïtat, sentit i suport al PROJECTE DE VIDA de cada persona usuària.

Contribuir, mitjançant la nostra feina, a fer del món un lloc on TOTES les persones puguin desenvolupar-se en llibertat.

Respecte, humilitat, professionalitat, innovació i personalització són els VALORS en els quals fonamentem la nostra feina diària.

Podem ajudar-te?

Estem al teu servei. Si necessites més informació sobre un centre, una de les nostres especialitats o per qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

Skip to content